Bloguri interesante? Incercam.

By | Posted in Bloguri | 13:11

O lume ideala din punct de vedere matematic (asadar extrem de plictisitoare) ar fi probabil caracterizata prin existenta unei singure unitati de masura si a unui sistem unic de valori pentru toata lumea. Fiecare dintre noi ar trai in case de 10 pe 10 unitati, ar bea 2 unitati de cafea in fiecare dimineata si s-ar bucura cand afara e insorit cu o placuta temperatura de 6 unitati la umbra. Toti am conduce Volvo-uri sedan, galbene, cuminti, pe banda intai, cu 3 unitati pe secunda, pentru a nu ne risca cresterea ritmului cardiac peste 9 unitati pe minut.

Din fericire traim intr-o lume imperfecta, in care fiecare (ma rog… majoritatea) are libertatea de a alege ce-i place, de a-si construi propriul sistem de valori si de clasifica in functie de acesta gradul de interes al informatiilor cu care vine in contact in fiecare zi. Dupa cum probabil ca ati intuit, este foarte greu sa imparti website-urile si in special blogurile in interesante si neinteresante. Un blog despre garoafe de pilda nu va suscita interesul bautorilor inraiti de bere in aceeasi masura in care va fi atragator pentru gospodinele pasionate de decorarea balconului propriu, spre disperarea sotilor care se incadreaza in prima categorie.

Personal vi i-as putea recomanda pe Oana, pe Darius, pe Radu, n-as pierde ocazia de a da o raita pe defunctul blog al Monicai sau pe cel al lui Jim (nerecomandat celor cu probleme cardiace). Cei mai geeks (printre care ma numar si eu) pot arunca o privire pe Geekologie, cei pasionati de barfa internationala vor fi probabil acaparati de magnificul superficial, iar cinefilii de I watch stuff.

Indiferent care dintre sugestiile de mai sus le veti urma, nu stiu daca veti adormi sforaind zgomots dupa primele 3 fraze, veti zbiera ingroziti de cele de pe ecran sau imi veti multumi etern pentru ca v-am oferit niste resurse inestimabile de lectura placuta. Insa daca stau sa ma gandesc bine, la urma urmei si aceasta incertitudine contribuie la farmecul aventurii de a fi diferiti.

 

Jul6

5 Responses to “Bloguri interesante? Incercam.”

 1. Olteanu Constantina says:

  ” imi veti multumi etern pentru ca v-am oferit niste resurse inestimabile de lectura placuta. Insa daca stau sa ma gandesc bine, la urma urmei si aceasta incertitudine contribuie la farmecul aventurii de a fi diferiti”. aceasta formulare apreciez ca este mai aproape de adevar!

 2. Claus Web says:

  mie mi se pare un articol foarte interesant, voua nu? 🙂

 3. kokolyko says:

  am si eu o intrebare. am un blog pe wblog si nu imi arata ce versiune wordpress utilizez. doresc sa imi fac un upgrade al versiunii pentru a putea adauga butonul facebook si altele. stiti cum pot face aceste lucruri?

 4. Anca says:

  Multumesc pentru sugestii (nu de alta dar se anunta o zi cuprinsa de monotonie) ! Acum privesc cu alti ochi 🙂

 5. Ruxandra says:

  Fiecare are libertatea de a alege ce vrea sa citeasca si ce nu!Fiecare are propriile interese si pasiuni tocmai de aceea este destul de dificil sa imparti aceste blog-uri in “interesante” si “neinteresante”!

Leave a Reply