Blogul, un moft?

By admin | Posted in Bloguri | 18:40
 1. Desi se spune ca blogul este un moft, am auzit asta doar in Romania. Eu nu cred ca oportunitatea de a intalni oameni noi si de a largi sferele comunicarii se numeste moft.  Un blog iti ofera libertatea de a te exprima, nu trebuie sa ai o idee bine gandita in momentul in care incepi sa scrii un articol, daca te vei lasa dus de val, articolul va fi interesant si apreciat de altii.
 2. Nu trebuie sa iti creezi un blog fiindca asa este la moda si pentru ca vecinul  tau are unul si castiga bani din el. Iti creezi un blog atunci cand ai ceva de zis, ai o pasiune sau vrei sa iti exprimi gandurile sau ideile sau atunci cand ceri parerea celorlati. Blogul nu trebuie sa iti ocupe timpul tau pretios pe care mai apoi sa il regreti. Blogul nu se aseamna deloc cu o pagina de hi5 pe care iti arunci niste poze si astepti sa primesti comentarii. Dimpotriva, aici pe blog … poti sa iti arati adevaratele calitati.
 3. Dupa cum spuneam, majoritatea persoanelor nu isi creeaza un blog deoarece nu au timp sa-l intretina si il considera o problema. Nu trebuie sa ai timp pentru el, pur si simplu va fi un moment cand vei dori sa te exprimi, sa iti citeasca cineva parerile si la randul lor cititorii sa spuna ce gandesc in legatura cu articolul tau. Prin intermediul blogosferei iti poti largi cercul de prieteni si poti cunoaste oameni noi, care isi pot da cu parerea in ceea ce priveste problema ta sau ideea ta. Se intampla cateodata sa-ti doresti si alte pareri sau idei in afara celor primite din cercul de prieteni existent.
Nov5

5 Responses to “Blogul, un moft?”

 1. eolithik says:

  ti-am adaugat blogul la link-uri.

  o zi buna 😉

 2. BlondyX says:

  eu nu consider blog-ul un moft…pur si simplu publici ce te intereseaza sau ce presupui k ii intereseaza pe ceilalti 😉

 3. teste psihologice says:

  Blog-urile sunt ok, daca cei ce le fac au ceva materie cenusie….

 4. vasy says:

  Nu se marita sa faci blog pe platforma gratuita , nu se castiga nimic.

 5. petrisor6 says:

  Multumesc.Asta e si parerea mea.Prin blog ma refulez si-mi reancarc bateriile.Singura problema e dificultatea prin care pot sa-l accesez.

Leave a Reply