Cum scriu un articol?

By admin | Posted in Bloguri | 03:20
 • In primul rand scrie ce gandesti, poti sa ii lasi pe vizitatori sa iti cunoasca opinia. Oamenilor le plac blogurile deoarece sunt scrise tot de oameni, nu de firme sau corporatii.
 • Pune linkuri in articol catre alte siteuri care au un continut inrudit cu cel scris de tine pe blog.
 • Scrie cat mai putin, la obiect, nu ii plictisi pe vizitatori. Un articol de 250 de cuvinte este suficient. Daca un articol este prea lung el va fi usor uitat de care vizitator. Incearca sa oferi o masa mare de informatie cu cat mai putine cuvinte.
 • Incearca sa formatezi textul articolului, sa il faci cat mai usor de citit si sa nu deranjeze cititorul. Ai grija la culoare textului. Cel mai preferat model este ” negru pe alb”. Propozitiile sa fie scurte si la obiect.
 • Foloseste cuvintele cheie care definesc articolul sau chiar blogul. Folosirea cuvintelor cheie iti poate aduce mai multi vizitatori. Foloseste “preview” inainte de “publish“.
Oct4

6 Responses to “Cum scriu un articol?”

 1. Cupy says:

  E misto blogul tau si e foarte bun pentru incepatori, ai articole interesante.

 2. ginny says:

  salut
  Asa e orice inceput,mai greu…uff.Da,ti-ai dat seama,e primul meu blog,si-i cam greu la inceput,dar e bine sa incerci,nu sa regreti,nu?Sa-ti spun care-i treaba cu blogul,nu?Am observat ca multe(nu fac discriminari,dar 80% din cazuri sunt femei)dintre noi nu stim ce sa facem cand avem o nelamurire sau o mica problema care se rezolva foarte usor si preferam sa despicam firul in patru,consumand timpul,rabdarea si uneori buna dispozitie a celor din jur care sunt dispusi sa ne asculte,fie din bun simt sau doar de plictiseala.Asa ca m-am gandit sa creez acest blog sa ne ajutam reciproc.Mai ales ca nu ne cunoastem,nu suntem in competitie pentru nimic si deaceea ne putem sfatui sau ajuta sincer si neconditionat.Asa ca,dragele mele,s-a deschis sezonul soldurilor la sfaturi.Daca ai o problema de orice fel…legata de relatii,sex,parnti sau orice altceva ne poate macina pe noi fetele,nu te sfii si descarca-te!Voi incerca se te sfatuiesc din experienta daca pot sau sa va las pe voi sa va impartasiti experientele proprii.Sper ca a trecut repede timpul pana ai ajuns la finalul asa zisului articol si pana data viitoare…uff,nu buff

 3. ginny says:

  A…si altceva…daca fac greseli de ortografie,e pentru sa incerc sa spun prea multe prea repede si nu mai am rabdare sa corectez articolul dupa ce l-am scris,deoarece cred ca inspiratie ai la prima incercare,nu la corectare.Dar treceti peste un mic buff,nu?

 4. futura says:

  voua vi se pare corect de atatea mofturi??
  lumea a inceput sa fie cu fite!……acum daca nu ai ultimul model de telefon (ex.i-phone,touchscree etc..) nu esty tare zis bine “cool”.daca nu esty imbracat de firma vai ca auzi ca zice lumea ca nu esty atre ,ca esty de la tara……mai ales acum ca oamenii fura,violeaza,mint ca sa ai ce face………lumea nu mai munceste!!

 5. radanick says:

  Sa intelegem ca nu poti posta articole decat daca iti faci un blog ? Mi-am facut cont fara blog, dar nu am gasit cum pot posta articolele.

 6. dorothea says:

  Bun gasit !

Leave a Reply