Cum iti promovezi blogul sau cum atragi vizitatori?

By admin | Posted in Bloguri | 10:45

Cum atragi vizitatori sau cum poti sa primesti mai multe comentarii la articole? Asta depinde de continutul si de promovarea blogului. Din experienta pot sa spun ca primul pas care se face, de obicei, este inscrierea blogului in directoare. Prin aceasta metoda nu se castiga prea multe vizite , dar poti avea o plasare mai buna in motoarele de cautare, pentru un anumit cuvat cheie. Din motoarele de cautare poti avea cantitate dar si calitate.

O alta metoda este sa lasi comentarii pe  bloguri in care sa iti treci si linkul, astfel iti poti crea multe backlinkuri, care ajuta la o buna pozitionare in motoarele de cautare sau iti pot aduce vizitatori direct de pe blogul pe care ai lasat comentariile. Ca sa iti fie aprobat, comentariul trebuie sa fie la subiect si destinat articolului…sa nu fie plin de linkuri, un link catre blogul tau este suficient. Un comentariu lung ajuta. Aveti grija la primul pas, cand va inscrieti siteul in directoare, nu trebuie inscris in orice director. Liste care contin  directoare bune sau foarte bune (cele cu plata) se gasesc pe addurl.nu. In final, aceste metode nu ajuta prea mult, daca tema aleasa nu este interesanta…dar si mai important, daca continutul nu este de calitate. Un blog care are continutul copiat de pe alt site/blog, este un blog mort.

Sep25

3 Responses to “Cum iti promovezi blogul sau cum atragi vizitatori?”

  1. alexton says:

    mersi,acum stiu si eu cum sa ma fac cunoscut in safarsit…….

  2. Master says:

    si cea mai importanta parte este continutul 🙂

  3. Alex says:

    Poate ca oricare dintre noi, toti oamenii de pe aceasta mica minge albastra pe care o numim pamant nu putem sa negam ceva ce se intampla in momentul respectiv, adica, cand viata iti da lamai, cu ele faci limonada, dar poate nu va puteti da cu totii seama ca suntem 6000.0000 de oameni si niciunul nu stie ce are de gand sa faca celalalt.Viata este scurta, nu stim ziua in care vom muri, deci, distrati-va!Un sfat, parerea mea!

Leave a Reply